17 Mayıs 2009 Pazar

Hadise Eurovision Finalini izle,eurovizyon final,hadise eurovision final yarışmasını izle

Bu yıl Moskova'da düzenlenen 54. Eurovision Şarkı yarışmasında Hadise 'Düm Tek Tek'ile finalde yarışacak.


Hadise, Moskova'da düzenlenen Eurovision şarkı yarışmasında yarı finalde sahne aldı. Performansıyla büyük beğeni toplayan Hadise, 16 Mayıs'taki finalde yarışmaya hak kazandı.

Moskova'da düzenlenecek Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi 'Düm Tek Tek' isimli şarkısıyla temsil edecek olan Hadise ilk sınavını bu akşam verdi. Yarı final mücadelesinde sahne alan Hadise gösterdiği performans ile izleyicilerden büyük alkış aldı.

Finale kalan ülkeler açıklandığında ilk olarak Türkiye'nin adı okundu ve Hadise 16 Mayıs'taki finalde yarışmaya hak kazandı.

Finale kalan diğer ülkeler ise, İsveç, Ermenistan, İsrail, İzlanda, Romanya, Finlandiya, Portekiz, Malta ve Bosna-Hersek

Asi Yeni Bölüm Fragman, Asi 66 Bölüm Özeti, Asi 66 Bölüm İzle,asi 67. bölüm

66. Bölüm Özet
Büyük aşk yeniden alevlenecek mi?

Asi, Demir’e hâlâ aşık olduğundan emin olurken, Demir ise hastalığından ötürü ondan uzak durmaya çalışıyor.
Demir’le dans eden Asi, Demir’e hâlâ aşık olduğundan kesinlikle emin olur. Duygularının karşılığı olup olmadığını anlamak için biraz daha sokulduğunda Demir’in soğuk yüzüne değer. Demir ise, halen Asi’ye deli gibi aşık olmasına rağmen hastalığından ötürü ondan uzak durmaya çalışır. Ama bu kadar yakınlaşmışken artık uzak durabilecek midir? Üstelik Asya, sürekli onları birarada olmaya mecbur ederken.
Asya, Demir’den uçurtma yapmasını ister. Demir, hayatının en mutlu anlarını aşkı ve kızıyla yaşamaktadır. Bu mutlu günler bitecek mi?
Hem aşkını, hem de en yakın dostunu kaybetmek üzere olduğunu düşünen Kerim, çaresizdir. Zafer’le Kerim’in mutfaktaki savaşı Defne’yi çok eğlendirir. Neriman Hanım, Zafer’den yanadır. Neriman Hanım kızlarına otoritesini gösterir. Asi’nin Demir’le, Defne’nin de Kerim’le yakınlaşmasına göz yummayacaktır. Asi ise yeniden “en azından kızları” için biraya gelme ihtimalini sorar. Demir ayrı kaldıkları beş yıl içinde Asi’nin bir kez onu görmek için geldiğini öğrenir. Demir hastalığını Asi’den gizlemekte kararlıdır. Ama İhsan Bey, Süheyla’dan gerçeği öğrenir.

Aşk Yakar Yeni Bölüm izle, Aşk yakar yeni bölüm, aşk yakar 20. bölüm,21. bölüm

20. Bölüm Özet
Nazlı ve Mustafa’nın sevgisi tüm kırgınlıkları unutturabilir mi?

Duran’ın itirafı karşısında Nazlı ne yapacağını bilemez. Duran’ın yüreği kan ağlasa da gözleri gülmektedir. Kaan ölmüş ve Mustafa elindeki silahla kalakalmıştır. Kaçmak en doğru yol gibi gözükse de olay yerinde unuttuğu bir şey Mustafa’yı oraya geri döndürecek ve işte o zaman kader ağlarını bir kez daha Mustafa-Nazlı-Duran üçlüsü için örecektir. Polisler her yerde Mustafa’ yı aramaktadır. Haber ilk önce Payidar’ın evine, daha sonra da Sacit’in dükkanına bomba gibi düşer. Kerim’in şeytani planı Mustafa’yı hapse, Kaan’ı ise toprağın altına sokmuştur. Herkes Mustafa için seferber olmuştur. Mustafa ve Nazlı birbirlerine aşkları için söz verdikleri köprü altında tekrar buluşurlar, Mustafa, Nazlı’ya evlenme teklif eder. Duran’ın yardım eli bu kez Mustafa için uzanacaktır. Istaka ve Türkan’a ölen amcalarından yüklü bir miras kalır. Macit’in hüzünlü geçmişinden çıkagelen bir ödül belki de bugünün yaralarını saracaktır. Mustafa’nın başına örülen çorapta tüm oklar Kerim’i göstermektedir. Belda ve Bahar da bu sır perdesinin aralanması için babalarını karşılarına alırlar. Duran, Mustafa’yı kurtarmak için tüm gücüyle uğraşırken, Kerim Özhanlı son kozunu oynar. Artık tehlikede olan Nazlı ve Emine’nin canıdır.

Adanalı Yeni Bölüm, Adanalı 25. bölüm, adanalı son bölüm izle,adanalı 26. bölüm

ADANALI
Bölüm 25 / Yeni Bölüm
15 Mayıs Cuma 20:00′de

İstanbul’da suç almış başını yürümüş; kapkaç, soygun, kaçakçılık, dolandırıcılık gibi adi suçlar günlük hayatın bir parçası olmuştur. Giderek bir “suç şehri” haline dönüşen İstanbul’u kurtarmak için, “Adanalı”yı, yani Organize Suçlar şubesi başkomiserlerinden Yavuz’u (Oktay Kaynarca), İstanbul’a geri çağırmaktan başka çare kalmamıştır.

Maraz Ali (Mehmet Akif Alakurt), İstanbul’un en büyük suç çetesinin lideridir. Dışardan bakıldığında, İstanbul Ulus’da, aynı anda beş altı araba yıkanabilen, üstü açık bir araba yıkama yerinin sahibi gibi görünen Maraz Ali, gerçekte, özel yetiştirdiği elemanlarıyla şehirde dönen her türlü hırsızlık, kapkaç ve soygun olayının yüzde seksenini gerçekleştirmektedir. Bugüne kadar hiç kimse Maraz Ali’yi içeri tıkabilecek tek bir ipucu, delil veya suçüstü yakalayamamıştır.

Adanalı’nın kontrol edilmesi imkansız bir polis olduğunu bilen İstanbul Emniyet Müdürü, teşkilatın en parlak üyelerinden olan İdil’i (Selin Demiratar), Adanalı’nın üzerine müdür tayin eder. Akademiden birincilikle mezun olmuş, en az üç dört yabancı dil bilen, yasalara ve kurallara saygılı İdil yeniliklere açık, batılı düşünen bir kadındır. Başka bir deyişle Adanalı’nın tam zıttı bir karaktere sahiptir.

Adanalı’nın geri dönüşü ile sadece şehrin dört bir yanına korku salan azılı suçlular değil, tüm İstanbul Emniyet Teşkilatı da tedirgin olacaktır. Herkes, bu hiç emir ve söz dinlemeyen, asi, çabuk öfkelenen, girdiği her mekanı yerler bir etmeden çıkmayan Adanalı, suçluların peşinden koşarken; Adanalı’nın amir ve müdürleri de onun peşinden koşmak zorunda kalacaklardır. Aslında “kanun adamı” Adanalı ile “suç adamı” Maraz Ali, aynı mahallede büyümüş, iki kan kardeşidirler ve ikisinin de İdil’e olan ilgisi ilişkilerinin başka boyutlara taşınmasına neden olacaktır.

BÖLÜM ÖZETİ:

Adanalı artık İdil’den de şüphelenmektedir. Maraz Ali, İdil’e gerçek hayatını gösterir ve İdil’i malikaneye götürür. Mafya babalarının toplantısına baskına giden Adanalı, farkında olmadan İdil ve Maraz Ali’nin peşine düşer. Maraz Ali müthiş bir kaçış planıyla polislerin elinden kurtulur. Maraz Ali’nin oto yıkama dükkanında yangın çıkar.

İbrahim tatlıses yeni albüm,2009 albüm,ibrahim tatlıses kolbastıdinle


Ibrahim Tatlises - Kolbasti (2009 Yeni Albüm)
by truvachat



ibrahim tatlıses son albüm şarkıları,ibrahim tatlıses kolbastı dinle,ibrahim tatlıses kolbastı şarkı sözleri,ibrahim tatlıses yeni klip,ibrahim tatlıses yeni albüm full indir,ibrahim tatlıses kolbastı videosu,ibrahim tatlıses 2009 albüm full indir.

ibrahim tatlıses fuul indir,dinle,şarkı sözleri,kim çeker seni şarkısı


Ibrahim Tatlises - Kim Ceker Seni (2009 Yeni Albüm)
by truvachat

İbrahim tatlıses 2009 full albüm,ibrahim tatlıses yeni albüm şarkı sözleri,dinle


Ibrahim Tatlises - Davacı
by truvachat